I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Iam a Teacher now !
Sunday, February 24, 2013 | 9:21 AM | 0 BlackWhite


Hai hai semua,lama tak berceleh dalam Blog ni. Wah rindu seyy .. Ehem ehm meh sini nuna nak cerita sikit ni,hope korang sudi dengar. Mari sini *duduk rapat rapat* 

Untuk pengetahuan anda semua,nuna sekarang sudah jadi TEACHER (USTAZAH) lebih sedap lah kan,bukan nak bangga cuma apa yang nuna nak kan dari dulu. Alhamdulillah tercapai :) Wah wah,Allah makbulkan doa nuna. *Touching*



Okay tengok gambar diatas,semua anak murid kesayangan. Walaupun semua agak sebaya,tak lah sebaya pun.Cuma semua dah besar-2. Nuna yang terselit kat tengah-2 tu abai kan *Sajakan* Alhamdulillah,excited sangat tau dapat jadi Guru ni,walaupun banyak ujian datang. Allah nak uji nuna tu,jadi nuna kena sabar. Penting ! :)



*Okay gamba atas ni pula,pelajar lelaki. Tengah-2 tu jangan salah paham. Dia ustaz :P Mungkin agak kecik . Hehe . Alhmdulillah anak murid comey belaka plus agak "BAIK" . Hehehe suka dok nyakat ustazah tau. Mana tak nye,ustazah dia pun kecik je tambah comey *Alololololo sila jangan muntah*

Yang ni memey comey. Anak murid ni,katanya nak jadikan kakak angkat. Sila sila angkat nuna then campak jauh jauh. Hehehe Nama dia anis. Kecik lagi,sila jangan salah paham (^-^) Okay lah,Alhamdulillah lega rasanya dapat mengajar apa yang ilmu nuna ada sikit ni. Alhmdulillah.. Tapi ramai pelajar cakap nuna garang. Garang ke? TAK TAK TAK. Nuna mana ada garang,buas je. Kalau dijinakkan,okay lah. Tengok mood jugak .. Fuhh *lap peluh kat dahi* Rasa nak demam sebenarnyaaaaaaa. Tadi berhujan,abes basah lencun. nasib baik ada yang sudi bagi pinjam payung. Auwww *Konon nak sweet lah tu kan awak?* 

** Yesss i do,i love my job. Do you ? :)



Older Post | Newer Post