I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Dear crush Fatih Seferagic
Wednesday, February 27, 2013 | 9:15 AM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum semuaaaaa :') Nuna tengah excited nak bercerita ni,nak dengar tak? Oh My Allah .. Ehem cerita dia begini,sape nak dengar turun tangan. Yeay semua nak dengar :) Saya sukaaa .. Meh duduk dekat-2 sikit. Cerita ni rahsia,nobody know about this. Only you and me and Allah . Okay mari mula cerita 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

The End . Haha tak lawak,jangan pandang nuna macam tu. Nuna gurau je,okay-2 nuna mula cerita eh :3 . kami dah lama kenal,rapat sangat dengan dia. Dia baik,comel,hensem dan HAFIZ QURAN . Nuna dengan dia berkawan rapat dari kecik,nuna dulu lahir dekat German. Wah, jauhkan... Tapi waktu tu lah nuna mula kenal dia,nuna mula jumpa dia.. Nuna tahu nuna tak layak untuk dia . 2 tahun lepas nuna stay dekat Houston, TX. Dan dia pun sama #Fact 
Dalam beberapa tahun nuna kenal dengan dia,nuna mula jatuh hati dengan dia. Tapi nuna malu lah nak cakap kan? Ye lah,nuna cuba bagi tahu dia "One day if you are my jodoh,can you love me like Rasullullah love siti khadijah ? " Dia senyum dengan nuna dan angguk je. Nuna suka dan excited sangat . Hehe 
Walaupun dia agak muda dari nuna,tapi nuna nampak kecik. Dan dia besar ^^ Sebab orang sana,semua badan taff taff . Wah,nuna suka sangat. Nuna mula suka dia,dia tak tahu pun. Nuna asyik bagi semangat dengan dia. Dia selalu minta nasihat dengan nuna. Kami selalu keluar dan semak hafalan sama-2. Berlumba-2 sape yang paling mantap hafalan. Memang best :')
Hmm,nuna kadang-2 tak sangka dia dah popular mcm ni. Dia dah terkenal,nuna rasa dia dah lupa nuna siikit. Tapi tak pun sebenarnya.. Dia masih ingat nuna,dia baru je 2 hari lepas chat dengan nuna. Hehe wah.. rindu nya sahabat nuna nie ^_^ .. Nuna ajar dia bahasa malaysia,sebab dia cakap insyAllah bulan june ni dia nak datang MALAYSIA. yeayyyyy dapat jumpa dia :') Hehe .. mesti tertanya-2 siapa dia kan? Meh nuna tunjuk dia,tapi jangan tak caya pula. Nanti ckp nuna reka citer pula... 
Waktu nuna nak pindah malaysia,nuna sedih sangat :( Tapi nuna harap nuna dapat jumpe dia bulan June ni. Nak amek dia dekat KLIA ... Waaaa,lama tak jumpa dia. Nak tahu sape.. jom nuna tunjuk kan .. gamba nuna dengan dia dulu banyak,sekarang takde dah. Nuna nya tepon rosak -_- dan skrg ganti baru. Menyesal ! Esh kalau tak boleh tunjuk bukti :3

 Kenal tak? Dia lah Edward Cullen yang islam :') Dia lah FATIH SEFERAGIC .. Hensem tak? Sila jangan pengsan. Nuna adore dekat dia :') I miss the old you . InsyAllah kalau ada rezeki nuna nak jumpa dia,dia nak datang Malaysia jumpa nuna. Yeayyyyyyyyy <3 Dapat jumpa lagi.. Alhamdulillah 

Pertemuan telah ditakdirkan
Antara kita tidak pernah dirancangkan
Manalah takdir hendak dilawan
Semuanya ketentuan Tuhan

Wahai sahabat sematkan semua kenangan
Yang telah bersama sama kita lalui
Suka dan duka memburu impian
Moga teguhnya ikatan ini

Sahabat yang amat ku kasihi (kasihi)
Susah senang kau disampingku (di sampingku)
Kehadiran dikau disisi (sahabatku)
Mengubat sepi dihatiku

Wahai sahabat sematkan semua kenangan
Yang telah bersama-sama kita lalui
Suka dan duka memburu impian
Moga teguhnya ikatan ini

Sahabat yang amat ku cintai (cintai)
Susah senag kau disampingku (di sampingku)
Walau kini hilang dimata (sahabatku)
Namun kau tetap dihatiku (sahabatku)

Oho, sahabat bertuahnya ku rasa
mendapat teman sepetimu
membimbing menasihatiku
hanya satu dalam beribu

Sahabat yang amatku cintai
Susah senang kau disampingku
Walau kini hilang dimata
Namun kau tetap dihatiku

Namun kini hanyalah tinggal kenangan
Pertemuan kita dilamat perpisahan
Kemesraan bermekar diakhir perkenalan
Sayup menitiskan air mataku



P/S : Sape percaya memang lawak,ini gurauan semata. Nuna berangan je. Hehe The End !


Older Post | Newer Post