I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Awak Tahu tak ?
Friday, May 18, 2012 | 1:38 AM | 0 BlackWhite
 
Awak,
Awak tahu tak, yang awak anugerah terindah yang pernah saya dapat . Sebab awak lah satu satu nya lelaki yang gentleman kat dunia ni ! Awk berani jumpa dua orang tua saya, sedang kan awak dan saya tak pernah kenal sebelum ni ..
Awak,
Tahu tak, kawan kawan saya semua cemburu dengan saya. Sebab Allah titipkan seseorang yang istimewa dalam hidup saya, untuk saya jaga dan taat kepada nya suatu hari nanti,apabila kita memang sah bergelar suami istri.
Awak,
Kenapa awak tak macam lelaki lain? Awak tak pernah call saya berjam jam, mesej saya setiap masa dan awak tak pernah ajak saya keluar dating ? sampai kan saya boleh kira berapa lama kita call . Paling lama pun 0.45 saat . Awk mesej saya seminggu 2 kali . Dan untuk ajak saya keluar memang tak pernah .
Awak,
Awak tahu tak ? setiap kali awak datang jumpa abah saya, saya curik curik tengok awak. Betul ! tak tipu..  sebelum awak balik saya mesti tinjau kat tingkap. Saya nak tengok , macam mana dengan hari hari awak. Alhamdulillah, awak sihat :’)
Awak,
Awak tahu tak ? awak macam lelaki dalam novel, sebab kakak saya semua cemburu dengan saya . Saya pun tak tahu kenapa, tapi yang pasti. Saya sangat sangat bersyukur sebab saya lah wanita terpilih itu. Syukran ya Rabb
Awak,
Mak awak cakap awak rajin sangat, malu nya saya . Saya pun kadang kadang malas jugak . Malam malam sebelum tidur mesti awak yang kemas dapur. Wah , mungkin lepas ini awak boleh kemas dapur kita pulak . Hehe gurau je lahh.
Awak,
Abah saya cakap awak seorang yang jujur, awak jujur dengan saya dalam semua hal. Saya rasa macam, untung nya saya. Saya dah tahu semua rahsia awak. Awak dah tak da rahsia dengan saya kan ?
Awak,
Ingat tak waktu pertama kali kita call . saya tak tahu kenapa saya terlalu gembira.Sampai kan awak bagi salam dua tiga kali , saya nak jawab salam pun tergagap gagap. Maluu nya saya . padahal awak call sebab mak awak nak cakap dengan saya . Perasan nya saya .. (‘’,)

Satu hal yang awak kene tahu dari dulu .. bukan dulu sangat lah,baru masuk sebulan kita kenal, awak lah lelaki yang pertama saya jumpa paling jujur,setia,baik,gentleman,penyayang,cute,penyabar dan yang paling penting awak sangat menjaga hubungan kita ni. Terima kasih awak, kerana terima saya apa ada nya .. sebab saya tahu saya bukan wanita sempurna,saya bukan solehah sangat nak tandingkan kesolehan diri awak. Syukran ya Rabb kerana ENGKAU beri ku seseorang yang aku perlukan   :’) 
 


Older Post | Newer Post