I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
taaruf dan hadiah
Thursday, March 29, 2012 | 9:20 AM | 0 BlackWhite



ehem , nampak cincin ja dah pikir lain -.-' apa lah , heboh je bru kene taaruf dah bajet . :p kan kan ? aish tapi nak buat camne , tuan punya badan excitedd sangat sangat . *sambil loncat loncat -.-'
tak de lah sampai loncat loncat , masih still cool lagi lah -.-' .. malu jugak , sebabb ... CINCIN TAK MUAT ! tangan den gemok , bulat bulat n besar . last skali buat rantai je, tu pun guna tali jahit umi . tapi cantekkk taw ! <3

tapi ada 1 lagi hal , kite dapat hadiah dari hamba Allah ni . syukran , arigatoo . siap disimpan rapi taw , maklum baru first time dapat hadiah . agak sadis -.-' huhu

cantik kan ? sangat sangat berterima kasih , ye la sebelum ini besday kite pun x de bagi hadiah . just wish dan juga kertas kertas kawan kawan bagi , itu pun dah terharuu . sobs sobs T_T



Older Post | Newer Post