I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Ya ALLAH,jodoh ku pada mu :)
Sunday, May 22, 2011 | 8:44 PM | 0 BlackWhite


Assalamualaikum semua,maaf saye dah jarang update kat blogger nie,cz sibuk sgt(haha maklum lah bakal PM) :P kiddin'
emm,entry kali nie mmg really2 nak wat saye nangis,sbb saye mmg perlu kan seseorang yg ALLAH akn takdir kan buat saye..tp,saye cuma perlu brdoa agar seseorg ..my only one :D

glitter-graphics.com
saye x tipu taw,saye betul2 syg dia..sbb umi,abah n adik2 sume dah tawu pasal dia,yg perlu skrg itu cuma brdoa dn usaha kami brdua ..insyALLAH..
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kalau nak pikir pikir saye mmg kne tggu dia smpai 10 taon lagi,tp,one thing that i know is i'll always loving u ever n ever..insyALLAH
meski pun harus penantian pnjg,saye ttp nak tggu..:)p/s: tggu sampai tua n jadi nenek cmni pon aku sggup..haha..-.-'




Older Post | Newer Post