I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
*Ini kawan2 saye yg shewel n comey *
Tuesday, May 3, 2011 | 5:30 AM | 0 BlackWhite


ini wan nur maisarah aka mai..dia nie jiran dpn umah saye je..salu jgk saye lepak ngn dia,kira bdk baik kottt..tutttttt haha..
comel x?? emm..msty lh comel..hehe

ini time wat gubahan kat klas,wktu tue saye n jehan x der..tp curik je gmbr nie..opss jgn mrh ye guy..
meh2 cni sy tunjuk sorang2
dr kiri:
qiyah ,syahirah ,mai ,shyra
dorg sume mmg baik2 n pndai..cuma saye je kureng skit..hehe

ini plak driver kami..haha,dia yg salu jemput n hntr kami2 g klas..tp,dia jgk lh sahabat kami..tanpa dia.kami mgkn x pegi klas..haha
dia nie jehan farhana betul kn name kau cmnie? hehe..dia mmg baik n comel tapi tuttttttt hahaha..kira sifu taw,bnyk pengalaman..hehe :P
ini pulak saye ngn weni time kat smkdn..saje jln2,dia yg bawak saye g sane..huhu,papepon dia mmg bdk baik n comel..ta mcm saye kn? heeeee

*P/S: kan saye dah ckp dorg mmg bdk baik n comel kan? jgn ngurat taw..semua dah ada ehem ehem..hehe :) pape pon love u guys


Older Post | Newer Post