I'm Waiting You
BlackWhite?



[Assalamualaikum,Nuna here. AbuDzarWife's InsyAllah till jannah]

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.












Round-Round





Story About Links Goodies


Borak-Borak





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
5month okay !
Wednesday, May 22, 2013 | 10:34 AM | 0 BlackWhite

Hai semua *lambai tangan . Hehe hari ni tepat 5 bulan aku kenal dengan dia. Hm macam macam aku lalui,dalam masa 5 bulan tu jugak aku kenal semua perangai dia. Hm mungkin nampak sekejap je kan ;) Aku ni over je sbenarnya. Korang nak tawu tak ? Inchik Abuzar aku ni kan sangat sangat cemburu . Hew
Kadang tu nak nagis aku sebab over cemburu. Tapi aku suka heeee *senyum lebar sambil tunjuk peace yow


Haha nampak ? Aku pun kuat jeles jugak. Jangan memain dengan aku. Kelakar je kan, alau Inchik Abuzar jeleskan mesti nanti dia matikan call. Pastu hantar mesej "Takpe lah,saya paham bla bla bla" aku rasa memang comey ! Sbb dia mcm cute gila je. dEngan anak murid aku pun dia cemburu gila. Hahaha SERIOUS COMEL okay !
Aku pulak kalau jeles mesti dia takut sikit, sebab habis aku campak campak barang. Siap dengan muka bengis lagi. Bengang je,nnt dia pujuk aku "Awak.. jangan lah marah nanti cepat tua. Saya taknak tua lagi*gelak sesorang* ' aku usha je dia , pastu nnt dia malu sendiri. Siap berubah rubah muka nya. Haha sweet tak aku -___________- *sila bunuh sekarang




Okay bye semua ! Nak tidur . Zzzzz 


Surprise birthday Mr. AbuDzar
Saturday, April 20, 2013 | 4:43 AM | 0 BlackWhite

Hai semua... Nuna ada cerita nak bagitau korang. Ini semalam punya cerita. HEHE kesian besday boy kite kene tipu.. Wakenabebbbb .. Alahai ,ini semua rancangan si Alex , pelajar pelajar and aku lah ni. Nak nangis rasa sebab terpaksa tipu dia :D Kesian lah... benda ni aku dah rancang 2 3 minggu before besday dia.. hehe 
Semalam pukul 10 macam tu,aku call dia. Aku tipu dia,cakap nak mintak tolong angkat mesin. So aku cakap lah,ajak lah faris sekali (berlakon jugak ni) . Dia pun okay.. aku kata tapi dalam pukul 11.30 mcm tu la .. boleh kan ? Dia kata boleh.. takde hal. HAHA kesian dia weyyy ... 
Dalam pukul 11.00 mcm tu,murid murid datang rumah aku. Aku bagi telur sorang satu,bagi tepun sepeket. Depa dah siap gunting tepung tu. Pastu tolong angkat kek 2 tingkat wey aku beli untuk besday dia ni. Murid murid aku pun tolong lah angkat kek pastu letak atas meja cucuk lilin 


hehehe tengah cucuk cucuk lilin atas kek. Hehe sambil tunggu dia dtg. so aku arah kan bebudak pegi menyorok. Macam nak berperang,masing masing menyiarap dekat semak semak lah,nyorok belakang kete aku lah. Ada yang nyorok kat tangga umah aku. HAHA aku suka tengok gelagat diaorang,rasa nak nangis. Depa semua best ! 
Dah pukul 11.15. aku call dia. Tuttt tutt tutt
Mr. Abuzar : Jap ye awk.. hm nak tukar seluar ke tak? saya pakai kain je ni. bole ke?
Aku: boleh je,ala tolong angkat mesin je pun (haha aku dah tahan gelak )
Mr Abuzar : okay,jap. Jangan letak call.. saya takde kedit nak call balik. 
Aku : Okay. (sambil tunjuk isyarat tgn kat anak anak murid aku)
Dalam 5 minit camtu dia kua dengan faris. Muka faris tak boleh blah. Lakonan dia menjadi,aku tahan gelak je.. Muka dia tak syak apa apa. part ni mmg gugup betul.. Dengan tiba tiba sekumpulan askar menyerang dia. Baling telur bertalu talu,baling tepung .. Muka dia memang kesian sangat. Rasa nak nangis :(






Haha jahat punya anak murid. Masing masing siap cakap maafkan kami ustaz tapi still baling telur . Habis kan sepeket tepung lagi. Sedih giler... Mula mula Abuzar touching dengan aku,sebab aku tipu dia. Terus dia blah macam tu.. Semua tercengang.. Rupa rupanya dia pegi mandi.. baju yang dia pakai ni,baju untuk solat. Mana tak marah,dah lah baju kesayangan dia. Nanda (pelajar) pergi amek baju dia then rendam kan..
Hampir 10 minit tunggu dia mandi,alihkan kan meja and kek dekat depan asrama. Direct je dengan bilik dia. Muka dia lepas abes mandi tu,takut seh. Usha tak puas hati je kat aku. Yelah dia punya percaya kat aku. Sebelum besday dia,aku cakap maaf tau. Saya takde bajet nak bagi apa apa .. Saya tak dapat nak sambut besday awak. Dia pun okay je lah .. hehe 
So ni waktu tunggu dia,masing masing dah gabra. Sampai lah abg besar dtg,dia yang buat lawak and pujuk Abuzar. Baru lah nak kua dari bilik. Kalau tak mau merajuk sebulan dengan aku.. Tapi muka tetap kelat lagi.. muka tak puas hati lah kata kan. Jeling geram je dengan aku. HAHA takut sehhh 




Ini tengah beratur sambil nyanyi lagu "Maafkan kami" arahan dari abang besar ! 
So lepas kena pujuk dia pun kua.. muka murung je. Nak tak nak je senyum. Aku sebagai camerawoman masih menjalankan tugas macam biasa. ekekekekeke .. time ni si Alex baru nak datang , sebab dia ada majlis kat kolej. Dia yang bersalah sebab suruh aku ikut idea dia. Haha tapi takpe best jugak kadang tuhh . Err ~




Lepas si jepah buat lawak,dia pun boleh lah gelak gelak. Tapi usha tension je dengan aku. Lepas tu dah okay sikit baru gelak gelak :D Alex datang gelak gelak je. Boleh dia macam tu. Tension aku. dia bawak kawan sorang. Arip kot nama dia. Tapi takpe,Alex buat muka tak tau pape. Kejam HAHA ..
Lepas potong kek bagi anak anak murid semua baru lah,dia gelak gelak and senyum senyum kat aku.. Siap ckp terima kasih lagi. *terharu*
Tiup lilin timeee *fuhh fuhh fuhh* 


Waktu ni jepah menyamar jadi aku.. Haha lawak gile akuuuu xD *sume tergelak*


Konon nak sweet sweet lah tu. He eleh :P 


Fariz pakai baju "Are you readyy? " Heheheheehhe

Tinggal nak bagi bagi kan kek jeee :D kenyang malam tu masing masing makan makan..


 Memang lawak waktu ni,gelak besar aku and dorang semua. Hahahaha si jepah buat lawak lah !

*Potong potong* Budak budak tak sabar nak makan ni ustaz :D
Jom layan gambar gambar malam 19/04/2013 ni :D.
HAPPY BIRTHDAY MR . ABUDZAR ! <3
Buruk je . Hehehe 

peaceeeeee yoww !


Maluuu .. maluuuu . Merajukk *Amek je lah ni* 
ustaz,makan lah ! Jangan malu malu yee. *kata ucup*
 Sedap tak hehehe ?? 





Ini nama nya balas dendam . Heheh abes kene sos and cream kek :P


Alex takut kene calit kan,saja duduk jauh. Alasannnnnn 

Yeayyy .. loncat lagi tinggi ! 

Jangan !! Tolonggg !! *Jerit Alex* Abuzar gelak jahat . HAHA

Bajet bajet sweet pulak :P

 Tak abes abes nak sweet je kapel ni. Aigooo :P *Jeles aku tau tak *


Last pic malam tu. Kemas kemas semuaaaa :D 

Yeayyyy Loncat loncat ! Muka masing masing dah macam apa dah xD
Hm malam tu moment best sangat ! Dapat celebrate sama sama .. walaupun marah , tapi lepas tu dia okay dah. Dia suka sangat , tapi mula mula sedih sebab aku tipu dia. Hehe
Malam tu jugak aku call dia mintak maaf bagai. Wish happy besday , dia gelak je. Dia kata dia suka sangat. Dia akan ingat sampai bila bila. Then lepas tu aku bagi video kat dia. Video tu korang tak boleh tengok . Dia tak bagi. HEHEH dia cakap sweet sangat. Rasa nak nangis bile tengok tu. Dia kata tak sangka aku ada idea nak buat macam tu. Hehe well , untuk Mr. AbuDzar Bin Muhammad Isa insyAllah i'll do anything for you :')


Last word . Happy besday Mr. AbuDzar ! :) 


Older Post